Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/ansalon.nl/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: Declaration of ik_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/ansalon.nl/httpdocs/wp-content/themes/babor-theme/functions.php on line 312 Warning: Declaration of ik_sub_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/ansalon.nl/httpdocs/wp-content/themes/babor-theme/functions.php on line 360 Warning: Use of undefined constant DEFAULT_ARCHIVE_MULTIPLE_SETTINGS - assumed 'DEFAULT_ARCHIVE_MULTIPLE_SETTINGS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/ansalon.nl/httpdocs/wp-content/plugins/implecode-product-sidebar/includes/product-tags.php on line 15 Warning: Use of undefined constant DEFAULT_DESIGN_SCHEMES - assumed 'DEFAULT_DESIGN_SCHEMES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/ansalon.nl/httpdocs/wp-content/plugins/single-product-editor/includes/settings.php on line 27 FAQs - AnSalon

FAQs

FAQ – Vaak gestelde vragen

Voor de reiniging adviseren wij u de Hy-Öl en de bijpassende PHYTOACTIVE BASE; dit kruidenessence verzorgt, verlevendigt en stimuleert uw huid al tijdens de reiniging. De PHYTOACTIVE BASE is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Als gezichtsverzorging adviseren we u uit onze verzorgingslijn SKINOVAGE PX , de VITA BALANCE producten. VITA BALANCE hydrateert uw huid op intensieve wijze en creëert bovendien een “vochtdepot” in uw huid. Na de reiniging brengt u het MOISTURE PLUS SERUM aan , een vochtconcentraat voor een maximum aan vocht, dat in staat is kleine droogte rimpeltjes glad te maken. Aansluitend hierop zou het raadzaam zijn om uit de verzorgingslijn ook de dag- en nachtcrème te gebruiken. Voor de “extra porties aan lipiden” is er bovendien de VITA BALANCE LIPID PLUS OIL. Deze intensieve verzorgingsolie zorgt ook bij schilferige en ruwe delen van de huid weer voor soepelheid. Voor het gevoelige ooggebied kunnen we u SENSATIONAL EYES ANTI-WRINKLE CREAM adviseren. De oogcrème is vrij van parfum- en kleurstoffen. Deze volle, maar snel intrekkende oogcrème vult de rimpeltjes van onderen op!
Voor de reiniging adviseren wij u CLEANSING GEL & Tonic 2 in 1 en aansluitend daarop kunt u optioneel de huid met TONIC intensief nareinigen. We adviseren u bij een onzuivere huid uit de verzorgingslijn SKINOVAGE PX de produkten van PURE te gebruiken. Na de reiniging eerst de PURIFYING ACTIVE FLUID aanbrengen; dit is een werkstofampul tegen huidonzuiverheden en het stimuleert het herstelproces. Als dagcrème de DAILY PURIFYING CREAM en als nachtverzorging de INTENSE PURIFYING  CREAM: de PURIFYING ACTIVE FLUID kunt u onder de nachtcrème aanbrengen. Verder hebben we een INTENSE PURIFYING MASK om 1 à 2 keer in de week aan te brengen voor een nog beter matterend effect.
Voor de reiniging adviseren wij u de HY-ÖL® en de bijpassende PHYTOACTIVE REGENERATING; deze kruidenessence verzorgt en regenereert uw huid al tijdens de reiniging. Verwen uw huid na de reiniging met het ILLUMINATING SERUM. Dit regenererende serum vitaliseert, verbetert en verfijnt de oppervlaktestructuur van de huid. De vermoeide “grauwe sluier” verdwijnt. Met het zeer werkzame “BIOGEN PLANT COMPLEX” wordt de regeneratie van uw huid gestimuleerd. Ook beschermen de producten tegen de door het milieu veroorzaakte huidveroudering. Als dagcrème adviseren wij u uit onze verzorgingslijn SKINOVAGE PX  de DAILY REVITALIZING CREAM en als nachtverzorging de INTENSE REVITALIZING CREAM. Indien uw decolleté ook “regeneratie nodig heeft”, adviseren wij u ook nog de FIRMING NECK & DECOLLETE CREAM. Deze vitaliserende verzorging voor hals en decolleté versterkt duurzaam de huidstructuur en hydrateert dit gevoelige huiddeel met vocht.
Voor de reiniging zouden wij u onze “waterminnende” Hy-Öl adviseren, in combinatie met de PHYTOACTIVE COMBINATION. Deze moet u regelmatig voor de dagelijkse reiniging zowel `s morgens als `s avonds gebruiken. Uit onze verzorgingslijn: SKINOVAGE PX kunt u aansluitend de PORE REFINER AANBRENGEN  op het gezicht.

Als dagcrème kunt u uit de verzorgingslijn SKINOVAGE PX de DAILY MATTIFYING CREAM gebruiken en de INTENSE BALANCING CREAM voor de nacht. Deze verzorging brengt de vet-en vochthuishouding van uw huid weer in balans.
Om de vochtbalans in een onzuivere huid te kunnen reguleren adviseren wij de INTENSE BALANCING FLUID, deze werkstof ampul brengt u na de reiniging aan op uw gezicht.

Voor de reiniging zouden wij u onze hydrofiele reinigingsolie, de HY-ÖL® adviseren. Deze wordt in combinatie met de PHYTOACTIVE SENSITIVE, huidkalmerende kruidenessences gecombineerd. Na de reiniging gebruikt u de CALMING SENSITIVE producten uit onze verzorgingslijn SKINOVAGE PX. Als eerste kunt u na de reiniging het CALMING BI-PHASE MOISTURIZER SERUM aanbrengen over het hele gezicht, de hals en het decolleté. Dit serum versterkt en hydrateert uw huid voldoende. Als dagverzorging doet u daaroverheen de DAILY CALMING CREAM en voor de nachtverzorging adviseren wij de INTENSE CALMING CREAM. De dagcrème en de nachtcrème zijn vrij van parfum- en kleurstoffen.